Parteneri

Alte Servicii de Curatenie

Alpinism Utilitar

Dezinsectie/Deratizare

Targuri/Expozitii

Amenajari Interioare/Exterioare

 

1
2
3
4
5

Despre noi

 
FELIX este o companie tânara, care a luat fiinta ca urmare a cererilor de servicii de calitate în domeniul curateniei civile si industriale.
 
Angajamentul pentru calitate ca o carte de vizita a companiei, respectul fata de client, angajati, mediu si reglementarile legale sunt principalele valori dupa care FELIX îsi conduce activitatea.
 
Obiectivul FELIX este acela de a fi recunoscut pentru excelenta serviciilor oferite clientilor, devenind pe termen lung o marca – exemplu pentru inovatie, creativitate, încredere.
 
Colaborarea cu FELIX înseamna pentru clientii sai servicii de calitate si eficiente, echipamente profesionale, fiabile, consumabile de calitate, rezultatul traducându-se în câstig de imagine si economie de timp si bani.
 
Oferta de servicii este flexibila, adaptata necesitatilor clientului, iar costul lucrarilor executate este stabilit în functie de gama de servicii prestate.
 
Echipa FELIX este compusa din personal specializat, cu experienta, atent selectionat si instruit pentru a raspunde cu responsabilitate, meticulozitate si profesionalism cerintelor clientilor. Pentru satisfacerea exigentelor clientilor, compania utilizeaza echipamente profesionale moderne, de mare randament si eficienta.
 
Echipamentele si solutiile de curatenie utilizate respecta standardele de calitate impuse de Comunitatea Europeana.
 
Agentii chimici si consumabilele întrebuintate sunt de cea mai buna calitate, de uz profesional, si biodegradabile în proportie de peste Toti furnizorii sunt lideri internationali în domeniile lor de activitate si detin certificarea ISO 9001 a sistemului de management al calitatii. SERVICII CURATENIE FELIX garanteaza confidentialitatea si securitatea datelor clientilor sai.
 
Avantaje directe ale colaborarii cu compania noastra:
 
    1. GARANTIA CALITATII este oferita de echipamentele si solutiile profesionale.
    2. Veti castiga timp pentru alte activitati ce produc bani.
    3. Veti economisi resurse materiale si umane (servicii+consumabile pe o singura factura).
    4. Servicii personalizate in functie de necesitatile D-vs.
    5. Eliminati problemele cu personalul propriu (salarii,concedii,etc).
 

Login Form

Copyright © 2014. All Rights Reserved.